Verhuur

Zelfstandig ondernemende muziekdocenten kunnen bij het CVDKS een leslokaal huren om les te geven op een instrument of in zang. Als je bij het CVDKS huurt, betekent dat dat je ook gebruik kunt maken van bij de huur inbegrepen faciliteiten en mogelijkheden. Wij verwachten van de docent dan een ‘commitment’ met het CVDKS, die een goede cultuureducatie nastreeft voor de bevolking van Nissewaard. Als ‘netwerkdocent’ maak je deel uit van een groep van docenten die, werkend onder het ‘dak’ van CVDKS, met elkaar staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meer info of boekingen: Lenneke Mietes, projectmedewerker Verhuur en Vrijetijdsaanbod, 0181-652255 of l.mietes@nissewaard.nl

Tot de faciliteiten die het CVDKS  biedt, behoren o.a.

  • collectieve marketing, publiciteit en promotionele acties
  • een eigen plek op de website van CVDKS en verwijzing naar jouw eigen website
  • optionele deelname aan festivals
  • de mogelijkheid van werk in het onderwijs en inzet bij projecten
  • gebruik van instrumenten en materialen.

 

Theaterzaal

Paradepaardje van het CVDKS is de theaterzaal. De vlakke vloer biedt ruimte aan ongeveer 40 mensen. De theaterzaal beschikt ook over een tribune. In uitgeklapte staat biedt de tribune plek aan ruim 60 personen.  De zaal beschikt over een beamer en een licht- en geluidsinstallatie die een presentatie of voorstelling op een hoger plan kunnen tillen.

 

Ateliers

In de ateliers van het CVDKS worden dagelijks cursussen en workshops gegeven op het gebied van tekenen, schilderen, beeldhouwen, boetseren en nog veel meer. In de ruimtes kun je samenwerken in een ontspannen en creatieve sfeer. De ruimtes zijn ook te huren of te gebruiken in combinatie met een workshop voor uw team of afdeling. Meer informatie onder bedrijven.

Muziekstudio’s

Acht ruimten van het CVDKS zijn ingericht voor muziek- en zanglessen. Deze lokalen kunnen ook voor studiedoeleinden gehuurd worden, bijvoorbeeld voor het oefenen met uw band, koor of ensemble. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om instrumenten te gebruiken, zoals een piano, een drumstel of een vleugel! Voor grote ensembles zijn theaterzaal of danszaal een goede keus.

 

Danszaal

De danszaal beschikt over een speciale dansvloer, dansbarres en een ruimtebrede spiegel, die ook kan worden afgeschermd. De danszaal is voorzien van een geluidsinstallatie.

 

Overige verhuur bij CVDKS

Het CVDKS stelt ook ruimtes in het pand beschikbaar voor verhuur t.b.v. overige culturele ondernemers en amateurverenigingen/-clubs. Het gebouw wordt daarmee breed benut en biedt een thuis voor talentontwikkeling, beleving en ontmoeting.

 

KOMENDE ACTIVITEITEN