Hoe werkt een proefles?

Bij alle cursussen die het CVDKS aanbiedt, is de eerste les een proefles. Die les is niet gratis, maar vrijblijvend.*

Vrijblijvend betekent dat je er niet aan vast zit. Je doet de les mee om te kijken of de cursus bij je past. Is dat inderdaad zo en schrijf je je in, dan is de proefles jouw eerste les. Die les wordt betaald en is onderdeel van de volledige cursus.

Vrijblijvend betekent ook dat je, als de cursus NIET bij je past én je daarom besluit niet door te gaan met deze cursus, niet hoeft te betalen voor deze les.

Wil je zeker weten dat je met de volledige cursus kunt meedoen, zorg dan dat je je vóór de proefles (of de Open Lesweek) inschrijft. Laat je vervolgens vóór de tweede les weten dat je de cursus toch niet mee wilt doen, dan ontvang je geen factuur. Je kunt gedurende het seizoen altijd instromen.

Dat de proefles vrijblijvend is, geldt voor de afdelingen Ateliers, Dans en Theater. Op de afdeling Muziek geven zelfstandige docenten les: sommige docenten geven een gratis proefles, andere docenten vragen een (kleinere) vergoeding voor de les. Meer informatie: www.cvdks.nl/ muziek 

 

Meer informatie

Voor meer informatie of het aanmelden voor een proefles, kun je een mailtje sturen naar centrumvdkunsten@nissewaard.nl of bellen naar 0181-652250.

KOMENDE ACTIVITEITEN