Nynke de Jong

Nynke geeft les in diverse zangstijlen aan leerlingen van jong tot oud. Lekker liedjes zingen of serieuzer aan de slag; Nynke stemt haar les af op jouw wensen: “een zangles bij mij is prettig en ongedwongen. Er wordt rekening gehouden met je muzikale voorkeuren. Ik bespeel de piano prima en kan je daarom goed begeleiden in de les en, als je dat wilt, op het podium. Natuurlijk maken we in de les ook gebruik van digitale middelen om het zingen te ondersteunen."

Nynke de Jong speelde op jonge leeftijd al piano en slagwerk. Na haar piano- en slagwerkstudies op de conservatoria van Den Haag en Rotterdam studeerde ze vervolgens zang bij Hanneke Kaasschieter, Joke de Vin, Wieke van Wingerden en Wiebke Göetjes. Zij volgde masterclasses bij o.a. pianiste Nicoletta Olivieri en de Roemeense operadiva Nelly Miricioiu. Nynke wordt sinds twee jaar gecoacht door sopraan Hanneke de Wit.

In de afgelopen jaren zong Nynke in diverse producties, zowel solistisch als in het koor van de Nationale Opera en De Nederlandse Reisopera. Ze stond daardoor in menig concertzaal, theater en operahuis.

 

 

Zangles
– klassiek
– musical
– pop

Tarief
– € 27,- per half uur (leerlingen tot 21 jaar)
– € 32,- per half uur, incl BTW (leerlingen 21+)

Lesvormen
– 30 minuten per week
– 30 minuten per twee weken
– 10 lessen
– 20 lessen
– 30 lessen
– los afspreken van lessen mogelijk

Betaling in overleg
– per maand
– per keer
– in diverse termijnen

Voorafgaand aan de lessen stellen we een klein contract op.

Lesdagen
- dinsdag
- woensdag
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefoon: (+31) 650856668
Email: goudkeeltje@me.com

Website
Facebook

KOMENDE ACTIVITEITEN