Jens Meijers

Jens Meijers - drum- en djembéles

Jens studeerde in 1986 af op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Hij speelde van 1984 t/m 2013 in het Residentie Orkest en toerde daarmee over de hele wereld. Jens was oprichter en zakelijk/artistiek leider tot 1998 van de, inmiddels wereldbekende, slagwerkgroep “Percossa”.

Bij Circle Percussion speelde hij o.m. in Japan op festivals voor “Taiko” drumming (grote Japanse trommels). Nog tijdens zijn studie kwam Jens ook al in aanraking met de West-Afrikaanse percussie muziek en speelde concerten o.m. met de “godfather” van de Afrikaanse drums Doudou ‘N Diaye Rose in diverse Europese steden. Zijn eerste drumlessen kreeg Jens van Henk Versteegen, drummer van de band The Shoes. Daarna volgden lessen bij Fred Cohen en Henk van den Bergh. Sinds 2015 is Jens betrokken bij enkele van de binnen schoolse cultuur educatie projecten welke door het CvdKS worden aangeboden voor alle basisscholen in de regio.

Welke lessen kun je volgen?
* Drumles – Je krijgt ook apart les op snare drum gericht op ontwikkelen van techniek én goed noten leren lezen. Verder staat de les in het teken van speelplezier, ontdekken van eigen mogelijkheden en speelstijl en ontwikkelen van je vaardigheden (talentcoaching). Je gaat allerlei verschillende muziekstijlen ontdekken, beluisteren en uitproberen.

* Djembéles – individuele les. Als je behoefte hebt je techniek verder te ontwikkelen of als je meer gecompliceerde specifieke ritmes / patronen in alle rust wilt leren spelen al dan niet met behulp van notenschrift.

* ritmische solfège / notenleer.

* Jens geeft ook djembéworkshops zowel voor bedrijven als particulier. Zie hiervoor zijn website.

Tarieven

Individuele les: 30 minuten per week
€ 27,- per half uur leerlingen tot 21 jaar (vrijgesteld van BTW)
€ 32,- per half uur (incl. BTW) leerlingen 21 jaar en ouder

Duoles (met zijn 2-en): 30 minuten per week
€ 13,50 per half uur leerlingen tot 21 jaar (vrijgesteld van BTW)
€ 16,- per half uur (incl. BTW) leerlingen 21 jaar en ouder
Ook lessen van één uur per week mogelijk

Betaling
Per maand vooruitbetaling! Contant of via bankoverschrijving. Je ontvangt een factuur. Lesvorm en overeenkomst voor 10, 15 of 20 lessen.

Bij afzeggen van lessen of tussentijds beëindigen van de lesreeks volgt geen restitutie van het les/cursusgeld. Het cursusgeld voor de afgesproken lesreeks bent u gehouden te voldoen.

Wanneer

Lesdag: donderdags vanaf 15.30 uur (start vanaf 9 februari 2017)

Lestijd: ik houd zoveel mogelijk rekening met jouw wensen

Tussentijds aanmelden en instromen kan altijd.

E. info@debeat.com
T. 06-44812751
W. www.debeat.com

KOMENDE ACTIVITEITEN