DJ MIKE SWITH

Mike investeerde in een professionele set en besteedde al zijn vrije uurtjes aan het draaien. Daardoor zette hij de stap naar bekende lokale Rotterdamse clubs. De diversiteit van het Rotterdamse nachtleven versterkte zijn creativiteit. Zijn muzikale vizier richtte zich nu op verschillende muziekstromingen die hij vervolgens combineerde. Door deze brede muzikale basis, draait Mike inmiddels o.a. alle soorten house en urban eclectic, maar staat hij ook open voor andere soorten muziek. Het publiek bepaalt en Mike Swith raakt met zijn muziekkeuze en enthousiasme altijd de juiste snaar!

DJ-lessen door Mike Swith

Start van de DJ-lessen in de Open Lesweek vanaf 3 september! Meer info: djmikeswith@gmail.com

Het volgen van lessen is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Natuurlijk zijn jongeren en volwassenen ook welkom. Lesdagen op vrijdag en zaterdag. 

– probeer wat het betekent om DJ te zijn
– leer alvast enkele beginselen
– bespreek met DJ Mike Swith zelf de mogelijkheden voor (groep)lessen, duolessen, individuele lessen of workshops

 

Over Mike
Mike werd in 1988 in Rotterdam geboren. Op zeer jonge leeftijd ontdekte hij zijn passie voor muziek. Zijn eerste optredens voor publiek verzorgde hij met een beginnerset. De vibe van het publiek versterkte zijn drive om alles opzij te zetten voor de muziek.  

 

“The crowd knows what they want and….Mike Swith will give it to them!!!” 

Clubs waar Mike Swith o.a. heeft gedraaid: St.Tropez Rotterdam, Purple Lounge / Holland Casino Rotterdam, Thalia Lounge Rotterdam, Cinema Rotterdam, Club Riva Rotterdam, Off-Corso Rotterdam, NOXX Antwerpen, Pacha La Pineda Salou, Snoopy’s Salou.

DJ Mike Swith

E: djmikeswith@gmail.com
W: www.soundcloud.com/MikeSwith

KOMENDE ACTIVITEITEN