Gitaar: Brian Kruit 

Brian Kruit studeerde in 2000 af aan het Rotterdams Conservatorium. Sindsdien geeft hij met veel plezier en succes les binnen zijn eigen privépraktijk All Guitars. De praktijk telt zo’n 35 gitaar- en basgitaarleerlingen. Kenmerkend voor de praktijk is de zeer individuele benadering van de docent. Het lesmateriaal wordt altijd aangepast aan de wens van de leerling. Zo kan snel toegewerkt worden naar het spelen van de gewenste muziekstijl met bijbehorende speeltechnieken!

Naast lesgeven is Brian Kruit actief als uitvoerend musicus en speelt in ‘Bourbon Avenue’ (eigen muziek, soul/pop/) en in verschillende coverbands (Company-live, That’Soul, Bootlegdoors).

Brian heeft zich gespecialiseerd in de stijlen: rock, pop, blues, hardrock en klassiek. Je kunt les volgen op akoestische en elektrische gitaar.

De leerling bepaalt zelf op welke stijl de nadruk komt te liggen. Dit geldt ook voor de verschillende speeltechnieken. Fingerpicking of spelen met plectrum, improvisatieles of juist liedbegeleiding met akkoorden, Lead- of rhythmgitaar.

Binnen de praktijk wordt gebruik gemaakt van tabs en, indien gewenst, het notenschrift.

Met behulp van het softwareprogramma ‘Guitar pro’ en verschillende songbooks is het mogelijk bladmuziek van duizenden songs te gebruiken in de les, waardoor bijna iedere gewenste song behandeld kan worden!

Kinderen tot ongeveer 12 jaar hebben vaak nog geen uitgesproken muzieksmaak, meestal wordt dan een lesboek met oefeningen en liedjes gebruikt.

Tarieven
30 minuten individueel: € 20,-/€ 25,-(21+). Andere lesvormen mogelijk in overleg.

Tel:  06-51416894
Email : info@allguitars.nl

KOMENDE ACTIVITEITEN